Intrebari frecvente

On-line aveți posibilitatea de a ne trimite o cerere de ofertă, respectiv puteți obține o ofertă de preț în prealabil, apoi consultantul nostru vă va contacta pentru celelalte detalii legate de comandă. Sistemul nostru este creat astfel deoarece putem garanta recomandarea cea mai optimă și rezultatul cel mai bun numai după cunoașterea exactă a problemei și a culturii vegetale. Adică după ce ați discutat cu colegul nostru despre capacitățile și posibilitățile concrete.
Agricultorii înscriși în program vor putea beneficia de anumite servicii, promoții, fiecare vizând suplimentarea nutritivă a plantelor.
La rubrica “Produse” veți găsi descrierea detaliată privind toate produsele noastre, și despre modul de utilizare a acestora. În cazul în care aveți alte întrebări suplimentare, va invitam sa luati legatura cu un consultant, sau lăsați-ne un mesaj la rubrica “Contact”, respectiv prin e-mail la adresa contact@natur-agro.ro.
Produsele noastre conțin organisme vii, așadar servesc la suplimentarea depozitelor de substanțe nutritive într-un mod natural. Conțin mai multe tipuri de microorganisme, putând în acest fel să producă efecte în mai multe medii/tipuri de sol/culturi. Bacteriile utile au fost selectate de către cercetători științifici renumiți, după examinările soiurilor din țara noastră. Producem calitate permanentă de încredere, iar garanția pentru acest fapt este sistemul nostru bine funcțional de asigurare a calității și colaboratorii noștri devotați.