Istoric

În anul 2002, cei patru fondatori, am înființat această afacere cu scopul de a introduce în practica de cultivare a plantelor anumite produse care nu aveau suport profesional și rezultate în vânzări, însă care meritau un destin mai bun, respectiv să contribuim astfel la răspândirea soluțiilor, tehnologiilor ecologice dar eficiente.

Ceea ce ne-a condus în această direcție era descoperirea faptului că în urma aplicării practicilor de cultivare intensive, în mediul nostru și în solurile noastre vegetale au pornit anumite reacțiuni care sunt foarte greu reversibile sau chiar ireversibile, precum: sărăcirea solului, scăderea semnificativă a capacității de regenerare și de reținere a apei, lipsă tot mai generalizată a unor microelemente (ex. zinc) la nivel național, etc.

De la bunul început era una dintre principalele puncte de vedere, ca nu doar produsele comercializate de noi să aducă noi impulsuri în practica de cultivare a plantelor, ci cu noile noastre metode de lucru și cu atitudinea noastră să promovăm o nouă direcție în agricultură și în viața economică.

Din păcate în munca noastră nici pe noi nu ne lasă neinfluențați realitatea de azi, iar ca rezultat al acesteia portofoliul nostru de produse se află sub modificare permanentă. Aceste modificări în fiecare caz înseamnă avansări semnificative, atât din punct de vedere profesional, cât și din cel economic, și în continuu apar produse noi sau îmbunătățite. Concomitent cu aceste modificări a crescut semnificativ atât cifra de afaceri cât și numărul nostru de angajați.

Această construire intensivă se poate realiza numai dacă nu privim misiunea noastră ca doar o formalitate la modă din ziua de azi, ci înțelegem și trăim această misiune. În practica noastră, acest lucru înseamnă că reinvestim toate resursele noastre disponibile în cercetări, în dezvoltarea noilor produse și în asigurarea calității, respectiv în perfectarea procesului de fabricare. În același timp ne străduim ca prețul produselor noastre să rămână același sau să crească cu un grad minim, pentru ca produsele noastre să fie accesibile pentru tot mai mulți clienți, și să aducă profit cât mai mare și cât mai evident pentru Dumneavoastră.

Deoarece credem că în mod natural este mai profitabil!

Credem și în faptul că noțiunea de sustenabilitate există nu doar în cultivarea plantelor și în protecția naturii, ci și în viața economică, adică o relație comercială poate fi de lungă durată numai dacă aceasta este predictibilă și profitabilă pentru ambele părți. Vom face tot posibilul ca relația cu noi să fie una previzibilă, profitabilă și fără probleme.
Vă rugăm, dacă aveți orice fel de observații cu privire la activitatea noastră, onorați-ne prin împărtășirea acestor idei cu noi. Suntem convinși că aceste observații ne vor ajuta în îmbunătățirea activității noastre.

Mulțumim anticipat,
Echipa Natur Salus