Principii

Dintre principiile noastre dorim să evidențiem anumite idei, pe care le respectăm atât în cadrul producției, cât și la comercializare.

Cel mai important factor este calitatea.

Calitate în producție, calitate în comercializare.

Credem că strategia noastră pe termen lung va aduce success numai dacă vom putea arăta devotamentul nostru față de fiecare etapă de lucru în sine. Colegii noștri sunt devotați față de respectarea și impunerea respectării complete a ordinii de lucru pe întreaga procedură de producție.

Obiectivul nostru este dezvoltarea unei clientele satisfăcute, așteptările justificate care vor garanta întotdeauna calitatea.

În cadrul comercializării, printre principiile noastre se numără luarea deciziilor profesionale, recomandările fondate pe concepte profesionale permanente. Scopul nostru nu este cel de a obține vânzări cu orice preț, ci mai degrabă ținem să ne străduim să avem clienți mulțumite, care vor lua decizii în privința aplicării țintite a substanțelor nutritive pentru plante văzând capacitatea de funcționare a produselor noastre și abilitățile profesionale ale colegilor noștri.