Tehnologia NATUR

Tehnologia completă de tratare ecologica a culturilor NATUR

Tehnologia completă de tratare ecologica a culturilor NATUR: pentru gestionarea nutrienților oferim tehnologie completă Natur, care oferă sprijin în mod natural, cu componente naturale. Tehnologia conține tratament atât pentru sol cât și pentru cultura.

Vă interesează tehnologia? Sunați un consultant!

Ce este Tehnologia Natur?

1. Tratarea solului

Natur Micro pe de o parte deține o capacitate sporită de a descompune tulpinele și rădăcinile, iar pe de altă parte ajută la nutriția plantelor prin exploatarea nutrienților din sol, care se integrează prin procesul biologic ce restabilește echilibrul solului. Compoziția conține fungice Trichoderma Harzianum care intăreste imunitatea, rezistența plantelor în mod natural și activ.

Toate la un preț acceptabil!

2. Fertilizarea prin frunze:

Natur Plasma biostimulator cu conţinut de alge vii, pentru o dezvoltare echilibrată a plantelor și rădăcinilor.

În soluţia produsă de către algele vii se regăsesc toate substanţele nutritive de care plantele au nevoie pentru o dezvoltare echilibrată: mezoelemente (N, P, K, Fe, Cu, Zn, Ca, Mg, Mn, B, S, Mo, Co, Ti, Se, Va, Na, C), vitamine, aminoacizi esenţiali şi neesenţiali, precum şi componente care stimulează dezvoltarea plantelor (auxină, citochinină).

Natur Active asigură substanţe hrănitoare într-o gamă largă (13 substanţe) şi în mod armonios,  este în sine foarte nutritivă dar mai oferim și posibilitate de suplimentare de nutrienți pentru tratarea carențelor mai mari.

Înlătură repede și eficient în fazele vegetative, sau chiar în fazele generative aspectele de deficienţǎ a plantelor, cauzate de absenţa unor elemente de bazǎ. Prin aplicare se pot trata într-un mod foarte eficient carențele după rezultate de laborator.

MONO adaosuri pentru rezultate mai bune!

Natur Plasma, biostimultor și Natur Active, complexul de îngrășământ foliar, se suplimenteaza cu MONO aditivi, care reprezintă o inovație în Technologia Natur din 2016

Folosiți Technologia noastră Natur pentru rezultate mai eficiente!